Situat pe Strada Irisilor Nr. 9, Cabinet Veterinar Ramvet Botoșani este locul unde animalele tale de companie primesc îngrijirea și atenția de care au nevoie. Fondat de soții Andrei și Alexandra Atanasoaie, medici veterinari cu vastă experiență, cabinetul oferă o gamă completă de servicii veterinare pentru a asigura sănătatea și bunăstarea prietenilor noștri necuvântători.

Servicii Veterinare Complete

Cabinetul Ramvet se remarcă prin profesionalism și dedicare, oferind servicii de calitate superioară pentru animale de companie. Printre serviciile oferite se numără:

  • Consulturi de specialitate: diagnostic precis și tratamente personalizate.
  • Intervenții chirurgicale: de la proceduri de rutină, cum ar fi sterilizările, până la intervenții complexe.
  • Deparazitări și vaccinări: protejarea animalelor împotriva bolilor comune.
  • Tratamente medicale și cosmetice: inclusiv tunsori și băi pentru animalele de companie.

Profesionalism și Empatie

Echipa de la Ramvet este cunoscută pentru profesionalismul și empatia de care dă dovadă în relația cu pacienții săi. Recenziile clienților subliniază faptul că medicii pun suflet în tot ceea ce fac și tratează fiecare animal cu atenție și grijă. Cabinetul este foarte apreciat pentru abordarea sa modernă, utilizând echipamente de ultimă generație pentru a oferi rezultate precise și eficiente​ (CityMaps.ro)​​ (Map24)​.

Atmosferă și Facilități

Cabinetul oferă o atmosferă primitoare și confortabilă, perfectă pentru a reduce stresul animalelor și al stăpânilor lor. Dotările moderne și personalul bine pregătit contribuie la crearea unui mediu sigur și plăcut pentru toate animalele de companie.

Recenzii Pozitive

Clienții laudă Cabinetul Veterinar Ramvet pentru calitatea serviciilor oferite și pentru dedicarea echipei medicale. Printre recenziile pozitive se numără aprecieri pentru rapiditatea și eficiența intervențiilor, dar și pentru abilitatea medicilor de a gestiona situații de urgență. Un exemplu notabil este tratamentul de succes al unui cățel diagnosticat cu parvoviroză, care a fost tratat și recuperat complet​ (CityMaps.ro)​​ (Map24)​.

Pentru mai multe informații și pentru a face o programare, vizitează site-ul oficial al Cabinetului Veterinar Ramvet sau contactează-i la numărul de telefon +40 754 512 222. Cabinetul Veterinar Ramvet Botoșani este aici pentru a asigura sănătatea și fericirea animalelor tale de companie.

Lasă o notă și un review

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Vezi orarul
  • luni09:00 - 17:00
  • marți09:00 - 17:00
  • miercuri09:00 - 17:00
  • joi09:00 - 17:00
  • vineri09:00 - 17:00
  • sâmbătă09:00 - 11:00
building Deții această locație? Revendică acum! Revendică acum!

imageYour request has been submitted successfully.

image